İbradı Ormana Spor Köyü'nün ağır konukları

Ceren Başbay

Kısa sürede yapımı tamamlanan ve gençlerin hizmetine açılan İbradı Ormana Spor Köyü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eski milletvekili Hakkı Süha Okay'ı ağırladı. ASKF Başkanı Metin Bulut, Uysal ve Okay'a tessi hakkında bilgi verdi.

e7bc6400-3703-420f-b8a9-8dbf2c8e861c.webp

Açıldığı günden itibaen binlerce sporcuya kamp imkanı veren ASKF İbradı Ormana Spor Köyü, hafta sonu önemli isimleri ağırladı. Daha önce çok sayıda bakanın, siyasetçinin ve bürokratın ziyaret ettiği tesise, bu kez Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile eski milletvekili ve hukukçu Hakkı Süha Okay ziyarette bulundu. Uysal ve Okay'a tesisi gezdiren ve çalışmalar hakkında bilgi veren ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, bundan sonra yapılacak yatırımlar konusunda kısa bir brifing sundu. 

METİN BULUT BİLGİ VERDİ


Tesislere hevesle, heyecanla geldiğini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yapılanları görünce Türk sporu adına büyük umut yaşadığını ifade etti. İbradı ve Ormana'nın yöre çocuklarının etkinliklere yoğun ilgi gösterdiğinin bilgisini sunan ASKF başkanı Metin Bulut, yapılacak yeni düzenleme ve düzeyli çalışmalarla çok daha güzel günler yaşayacaklarını söyledi. Ailelerin de spora ve futbola ilgisinin arttığını söyleyen Metin Bulut, Başkan Ümit Uysal, Hakkı Süha Okay ve tüm misafirlerle birlikte tesisi gezdiler. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ziyaretin sonunda Muratpaşa Belediyesi olarak, bu anlamlı ve değerli hizmete samimi katkılarda bulunduklarını ve desteklere de devam edeceklerini açıklayarak ASKF yönetimini kutladı.



  • Yayımlanma Tarihi: 08 Ekim, 2023 17:18
  • Güncellenme Tarihi: 08 Ekim, 2023 17:18