Antalyaspor Sergen Yalçın ile masaya oturuyor

Görkem Dellal

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın ile Çaykur Rizespor maçından sonra masaya oturacaklarını ve gelecek sezon için karar vereceklerini açıkladı.

Antalyaspor-yonetimi-Sergen-Yalcin-ile-gelecek-sezon-icin-gorusecek_9dfa31b8-7919-4264-a95b-45f94706f921.webp

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe, Rize deplasmanı dönüşü gelecek yılın çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Boztepe, "Teknik direktör konusu, Rizespor maçından sonraki en önemli gündem maddelerimizden biri. Hocamızla zaten görüşeceğiz. Hocamızın kardeşinin sağlık durumuyla alakalı bir sıkıntısı vardı. Ondan dolayı İstanbul'a gitti, gelir gelmez görüşeceğiz" diye konuştu.

FEDERASYON'UN İSTİFASI İSTENİYOR

Boztepe, Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'na katılan 20 kulübün 16'sının, Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin görevine devam etmemesi konusunda hemfikir olduğunu aktararak, "Bununla alakalı da yakın bir zamanda Kulüpler Birliğinden bir karar çıkacak. Karar çıktığı zamanda tüm kamuoyuna hep beraber paylaşmış olacağız." dedi. Bir gazetecinin "Antalyaspor olarak imza atan kulüplerden biri miyiz?" sorusu üzerine konuşan Boztepe, "Bizim Galatasaray maçından sonra açıklamalarımız vardı. Hatta sonrasında yine bir konuşmam vardı. Bu konuda, başarısız bulduğumuz durumlarda dik duruşumuzu bozmayız" yanıtını verdi.

Boztepe, Türk futbolu için kulüplerin çoğunluğunun yabancı hakemden yana olduğu görüşünü paylaştı.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 06 Nisan, 2024 15:56
  • Güncellenme Tarihi: 06 Nisan, 2024 16:17