Alanyaspor’da Ahmed Hassan defteri kapandı

Antalya Sektörel

Süper Lig'in 32.hafta maçında Ümraniyespor filelerine attığı golle Alanyaspor’a 3 puan kazandıran Ahmed Hassan, bu maçta yaşadığı sakatlıkla sezonu kapattı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mısırlı oyuncunun Alanyaspor kariyeri sona ermiş oldu

alanyasporjpg_20230502113624249.webp

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında lig sonuncusu Ümraniyespor’u 1-0 yenerek düşme hattından uzaklaşan Alanyaspor, bitime 5 hafta kala rahat bir nefes aldı. Son haftalarda aldığı yenilgilerin ardından Ersun Yanal ile yollarını ayırıp teknik direktörlüğe Ömer Erdoğan’ı getiren turuncu-yeşilli ekip, yeni çalıştırıcısı ile kritik bir galibiyete imza atmış oldu.

SEZONU KAPATTI

Bu arada Ümraniyespor maçında attığı golle takımına 3 puanı kazandıran Ahmed Hassan, müsabakanın ikinci yarısında sakatlanarak yerini Yunan oyuncu Koulouris’e bıraktı. Yapılan tetkiklerinde sakatlığının ciddi olduğu tespit edilen Mısırlı futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ahmed Hassan’ın böylece Alanyaspor kariyeri de sona ermiş oldu. Bu sezon 24 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında Alanyaspor forması giyip 11 gol atan Ahmed Hassan, Alanyaspor taraftarı tarafından çok seviliyordu.


  • Yayımlanma Tarihi: 02 Mayıs, 2023 11:47
  • Güncellenme Tarihi: 02 Mayıs, 2023 11:47