ASKF İbradı Spor Köyü suya kavuştu

Görkem Dellal

ASKF tarafından kazandırılan İbradı Ormana Spor Köyü’ne yapılacak çim saha için gerekli olan su, Büyükşehir ekiplerinin çalışması sonucu temin edildi. ASKF Başkanı Metin Bulut, hizmette emeği geçenlere teşekkür etti

1ce6e4e2-1ba1-4422-9302-6b17e7fed7cf.webp

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yaptırılan ASKF İbradı Ormana Spor Köyü, uzun uğraşlar sonucu suya kavuştu. Kısa süre önce açılan ve binlerce sporcuya ev sahipliği yapan, Antalya içinden ve şehir dışından çok sayıda takıma kamp adresi olan tesiste, eksikler de gideriliyor.

ÇİM YÜZEYİN SUYU TAMAM

Yapılacak çim yüzeyli saha için gerekli olan su için saha içine ve çevresine gerekli tesisatın yerleştirilmesi sonucu tesisteki en önemli eksiklerden biri tamamlanmış oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de ziyaret ettiği tesiste yapılacak çim saha için gerekli olan su, Büyükşehir ekiplerinin çalışması sonucu temin edildi. Büyükşehir Belediye Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz ve Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer ile birlikte ASAT İbrradı Müdürü Özcan Balcı ile görüşen ASKF Genel Başkanı Metin Bulut ve ekibi, çalışmalar sonucu suya kavuştukları için teşekkür etti.

OĞUZ VE TUNCER’E TEŞEKKÜR

Ekibiyle birlikte Cem Oğuz ve Cansel Çevikol Tuncer’e ziyarette bulunan ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, "Yeni düzenlemelerle köyümüz mükemmelleşecek ve güzel günler yaşayacağız. Yaptığımız tesis ile bölge halkının spora ilgisinin arttığını gözlemleyebiliyoruz. Bu anlamlı ve değerli hizmetlerle Türk sporu ve sporcusuna samimi katkılar devam edecek, daha güzel başarılar da elde edilecek” şeklinde konuştu.

Haber: Görkem Dellal




  • Yayımlanma Tarihi: 13 Ekim, 2023 14:40
  • Güncellenme Tarihi: 13 Ekim, 2023 14:39