20 yıllık veteriner hekimden başarı hikayesi...

Başarının sırrı; uzman ekip

Antalya Sektörel

Hayvan sağlığına dair 20 yıllık deneyime sahip Veteriner Hekim Burcu Soydal, uzman bir ekip ile çalışmanın ‘başarının anahtarı’ olduğunu vurguladı, “Antalya’nın en kapsamlı kliniklerinden biriyiz.” dedi.

Burcu-soydaljpeg_20230408115717860.webp

Antalya'da sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Veteriner Hekim Burcu Soydal, uzmanlardan oluşan kadro ile başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Kliniklerindeki tüm cihaz ve ekipmanların uluslararası standartlara sahip olduğunu belirten Soydal, "Ayrıca alanında uzman veteriner hekimlerimiz ve veteriner teknikerimiz ile başarılı bir ekip çalışması yürütmekteyiz. Uluslararası standartlardaki cihazlarımız ve ekipmanlarımızın yanı sıra uzman kadromuz ile de farkımızı ortaya koyuyoruz” açıklamasında bulundu.

TEKNOLOJİ İLE DENEYİM BİR ARADA

Uluslararası standartlarda tedavi yöntemleri uyguladıklarını belirten Soydal, “20 yıldır sektördeyim ve sektörün en iyileriyle çalışma fırsatı edindim. İlk olarak 2002 yılında Ankara’da veteriner hekim stajımı yaptım. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun oldum ve yurtdışında çalışma sistemlerini inceleme fırsatım oldu. Ankara ve Antalya'da çeşitli klinikler ve hayvan hastanelerinde görev yaptım. Çalıştığım hastanelerdeki gözlemlediğim standartları kendi kliniğime de taşımaya çalıştım. Teknolojiyi tecrübelerim ile birleştirdim. Ekip olarak da, hala daha aktif eğitimler almaya devam ediyoruz. Herhangi bir teknolojik gelişme ile birlikte cihazlarımızı da güncelliyoruz. Aynı zamanda ekipçe kendi eğitim birikimlerimizi de güncelliyoruz. Her birimiz dönem dönem eğitimlere katılıyoruz. Ayrıca Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile aktivasyonumuz var. Bizim kliniğimizi diğer kliniklerden farklı kılan özelliklerimiz bunlardır.” diye konuştu.

Klinik bünyesinde hayvan sağlığına dair her türlü teknolojik cihazın bulunduğunu aktaran Soydal, “İnsanlara uygulanan cerrahi müdahalenin benzerini aldığım eğitimler ve edindiğim deneyimler doğrultusunda hayvanlar için de uyguluyorum. Bir cerrah bir insanın ameliyatını gerçekleştirirken hangi sterilizasyon aşamalarını ve güncel operasyon tekniklerini uyguluyorsa, biz de veteriner cerrahide benzer aşamaları takip ediyoruz” ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Veteriner Hekim Betül Aydoğdu, Veteriner Hekim Burcu Soydal, Veteriner Hekim Esra Çağlar, Veteriner Teknikeri Tuğçe Güler

Haber: Gözde DOLAYMAN

 

 


  • Yayımlanma Tarihi: 07 Nisan, 2023 16:14
  • Güncellenme Tarihi: 08 Nisan, 2023 12:26