JNR Group Fuarcılık emlak sektörünü zirveye taşıdı

Gözde Dolayman

JNR Group Fuarcılık’ın gayrimenkul sektör temsilcileriyle alıcıları buluşturduğu Antalya Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi’nde konuşan sektör profesyonelleri, gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. JNR Group Fuarcılık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, fuara, 400 projeyle 50 firmanın ve yurtdışından da 108 misafirin katıldığını belirtti.

-JNR-Group-Fuarcilik-gayrimenkul-sektorunu-zirveye-tasidi_499c024a-15de-48a4-81a2-483211fc8121.webp

Antalya Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi, sektör profesyonellerini bir araya getirdi. 28 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açan ve Nirvana Cosmopolitan Convention Center’da düzenlenen fuar, gayrimenkul firmalarını ağırladı. JNR Group Fuarcılık’ın, gayrimenkul sektör temsilcileriyle alıcıları buluşturmak için kapılarını açtığı gayrimenkul fuarı, bu kez Antalya’da düzenlendi. JNR Group Fuarcılık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, fuara, 400 projeyle 50 firmanın ve yurtdışından da 108 misafirin katıldığını belirtti.

Arap-Türk İş Adamları ve Yatırımcılar Derneği (ARABTURK) Başkanı İsmail Altın, Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, Antalya İş İnsanları Derneği Başkanı Bilal Köleoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı zirvede gayrimenkul sektörü değerlendirildi.

Antalya Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi'nde gayrimenkul sektörünün öncü isimlerine ve katılımcılara plaketleri takdim edildi.

Gayrimenkul sektörü profesyonellerinin sektör değerlendirmelerinde bulunduğu zirveye, yoğun bir katılım sağlandı.


  • Yayımlanma Tarihi: 28 Ekim, 2023 16:30
  • Güncellenme Tarihi: 28 Ekim, 2023 16:57