Ali Bahar’dan bakanlara özel talepler

Görkem Dellal

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bizzat görüştüğünü belirten ATSO Başkanı Ali Bahar, “Sayın bakanlara, meslek liselerinin yanısıra serbest bölge ile ilgili taleplerimizi ilettik” dedi

Ali-Bahardan-bakanlara-ozel-talepler_a6c3305b-26d4-4822-8e15-3f4d8eb31246.webp

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, ekonomik olarak yaşanan sorunları ilgili bakanlara ilettiklerini söyledi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, Ankara’da oda ve borsa başkanları ile bir araya geldiğini ve kendilerinin de ATSO olarak TOBB’da düzenlenen bu toplantıya katıldıklarını belirten Ali Bahar, ekonomiye yönelik sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiklerini belirtti.

MESLEK LİSELERİ VE ZERBEST BÖLGE

Özel Mesleki ve Teknik Anadolu liselerine ödenen devlet desteği miktarının, yüksek enflasyon ve asgari ücret artışına rağmen yeterli düzeyde arttırılmadığını Bakan Şimşek’e aktardığını ifade eden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Kendisi bu talebi dikkate alacağını ve gerekeni yapacağını söyledi. Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odaları müşterek konsey toplantısına katılıp, iş dünyasının yaşadığı sorunları başlıklar halinde bizzat bakanımıza aktarmıştık. Bakanlığımıza ilettiğimiz serbest bölge ve liman ile ilgili talebimize gelen cevap doğrultusunda, şikayetimizde haklı olduğumuzu, bu konuda girişimlerimizin devam edeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 30 Mart, 2024 15:55