Yeni projelerini ATSO'da sundular

Uğur Fidan

ATSO Başkanı Bahar'ı ziyaret eden Aksu Uçak Lisesi ekibi, okulun İHA Ar-Ge Takımı'nda geliştirilen yeni projeleri Umemm+ ve Göksis hakkında sunum yaparak bilgi verdi. Başkan Bahar, projeyi önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi

Yeni-projelerini-ATSOda-sundular_a6285372-62b1-42a1-9825-4deebca6d7d9.webp

Türkiye'nin ilk tematik meslek lisesi olarak bilinen Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, projelerinin prototipleri hakkında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) sunum yaptı. Okul Mdürü Haldun Çevik, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan grup, ATSO Başkanı Ali Bahar ve 22. Grup Meclis Üyesi Behçet Ülker'e, okulun İHA Ar-Ge Takımı'nda geliştirilen yeni projeleri Umemm+ ve Göksis hakkında bilgi verdi.

MESLEK LİSELERİNİN ÖNEMİ

Okul Müdürü Haldun Çevik ve öğretmenlerin eşlik ettiği görüşmede öğrenciler projelerin prototiplerini Başkan Bahar’a sundu. Projelerin gençler tarafından hayata geçirilmesinin önemine işaret eden Başkan Bahar, “Projeleriniz çok dikkat çekici. Sizlerin emeği ve fikirleri bizim için çok kıymetli. Meslek liselerinin öneminin biraz daha anlaşıldığı günümüzde bu çalışmalarınızı önemsiyor ve destekliyoruz" dedi.

Haber: Uğur Fidan


  • Yayımlanma Tarihi: 18 Aralık, 2023 11:45