Minikler, sıfırdan zirveye sevgi köprüsü kurdu

Görkem Dellal

Alanya Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu öğrencileri ve velileri, topladıkları 1 ton tropikal meyveyi 3 Bin 271 metre rakımda bulunan Erzurum Palandöken Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu öğrencilerine ulaştırarak, sevgi ve paylaşımın sınır tanımadığını gösterdi

Minikler-sifirdan-zirveye-sevgi-koprusu-kurdu_3ea59fdd-481f-4534-9ba3-5dc71ba2d113.webp

Alanya Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu öğrencileri, bölgede yetişen 1 ton tropikal meyveyi toplayarak 3 Bin 271 metre rakımdaki Erzurum Palandöken Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu öğrencilerine gönderdi. Hava sıcaklığının 0 olduğu bölgede, Alanya’dan gelen tropikal meyvelerle beklenen Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu öğrencileri, sevgi dolu mesajları okuyarak hiç gelmedikleri Alanya’dan yeni arkadaş edinme mutluluğunu da yaşadı.

PAYLAŞIM VE SEVGİ SINIR TANIMADI

Alanya Mahmutlar’da eğitim gören öğrenci ve velilerin bizzat kendilerinin topladığı 1 ton tropikal meyve, uzun uğraşlar sonucu Erzurum Palandöken Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu öğrencilerine ulaştırıldı. Meyve ile birlikte öğrenci ve ailelerinin sevgi dolu mesajlarının da yer aldığı gönderide paylaşmanın ve sevginin sınır tanımadığı gösterildi. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, böyle anlamlı bir etkinliği düzenleyerek paylaşmanın ve sevginin sınır tanımadığını gösteren öğrenci ve ailelerine teşekkür edip, emeği geçen idareci ve öğretmenleri tebrik etti.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 18 Aralık, 2023 17:11
  • Güncellenme Tarihi: 18 Aralık, 2023 17:12